divendres, 1 d’abril del 2011

dijous 31 de març


Avui, és el penúltim dia a l’escola, i, la veritat, se’m farà molt difícil marxar perquè els hi he agafat molt de carinyo. Sort que el dimecres 13, tornaré perquè és el dia en que cel·lebren Sant Jordi i m’hi han convidat!

En quan a activitats, avui n’hem fet una molt interessant, relacionada amb el número 4, consistia en fer un número 4 amb plastilina, i m’ha agradat tant perquè és una proposta que no entra dins el concepte de rutina, al contrari. El fet d’haver dut a terme aquesta activitat, ha propiciat que els alumnes tinguessin moltes ganes de treballar i que fins i tot volguessin fer més números com ara el cinc, el sis….

Avui, també hem tornat a fer un assaig de la dansa que ballaran el dia de Sant Jordi. És divertit observar-los ja que veus el que disfruten, la il·lusió, angoixa… En fi, una barreja de sentiments.

Per la tarda, hem fet una activitat més tranquil.la ja que a partir del migdia són nens que s’esveren per tot; és convenient proposar sessions calmades. La d’avui consistia en retallar unes imatges les qual havies d’enganxar per ordre. No els hi ha costat tant com esperàvem, fet que ha comportat que tinguessin temps per jugar amb les peces de construcció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada